Print

Om fodbehandling og fodpleje

Fodplejer til fodbehandling i Middelfart (Strib) med kunder fra Fredericia, Ejby m.fl.

Leder du efter en dygtig uddannet fodplejer i Middelfart, som kan tilbyde professionel og grundig fodbehandling? Måske ønsker du bare at forkæle dig selv lidt ud over det sædvanlige, med en lækker fodmassage og efterfølgende blødgørende behandling?

Hos Vestergade Fodpleje i Strib kan jeg hjælpe uanset om der er tale selvforkælelse eller ej, og jeg er uddannet i at rådgive om korrekt pleje af fødder samt forebyggelse af skader mm.

Jeg tilbyder en komplet behandling: Kampagnetilbud - pris KUN: 300 kr.

Om fodbehandling i Middelfart i min klinik

Mange tror - fejlagtigt – at professionel fodbehandling kun er for ældre mennesker. Dette er dog langt fra tilfældet - fodpleje er for alle:

Lige fra unge mennesker som ønsker flotte sommerklar fødder, klar til at stikke i et par sandaler på stranden eller i et par smarte stiletter.

Det er også for kvinden / manden som ønsker lidt ekstra forkælelse, med en lækker fodmassage og efterfølgende indsmøring i dejlige cremer og andre fodplejeprodukter.

Sidst, men ikke mindst er fodbehandling naturligvis også for den ældre generation, som efter mange år på arbejdsmarkedet eller som hjemmegående har fået slidt fødderne. Personer med fødder som gør ondt, eller som bare er blevet nedprioriteret, og nu trænger til god og grundig pleje, så de kan føles rare og ”unge” igen.

En fodpleje omfatter følgende:

Special fodbehandling kan omfatte:

Jeg har kunder til fodbehandling fra Middelfart, Fredericia, Strib, Nørre Aaby, Ejby og andre steder på Fyn.

Jeg tilbyder også påsætning kunstige negle (manicure)

Udover dejlig fodbehandling i klinikken tilbyder jeg også flotte gelé- eller akrylnegle. Du kan læse meget mere om hvad jeg tilbyder inden for gele negle her.


Bestil tid online - klik her

Åbningstider

  • MANDAG - FREDAG 08:00 - 17:00

  • DERUDOVER EFTER AFTALE