Print

Om fodklinikken

Negleklinik og fodklinik i Middelfart med kunder fra Fredericia, Strib, Nørre Aaby, Ejby og Fyn

   Som behandler nyder jeg den tætte kontakt med kunderne. 

Det vigtigste for mig er, at du som kunde føler, at du har fået den absolut bedste behandling, når du har været i min klinik. Du vil altid opleve en professionel og personlig behandling. 

Hvis du har spørgsmål, eller gerne vil bestille en tid til behandling, så book en tid online her på hjemmesiden. Har du spørgsmål er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte mig på telefonen.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

 


Trænger du til effektiv afstresning af fødderne? Eller ønsker du flotte stilfulde eller farverige kunstige negle?

Vestergade Fodpleje er en professionel negleklinik / fodklinik i Middelfart (Strib). Jeg udfører diverse opgaver indenfor fodbehandling og manicure/falske negle med gele. Min nye flotte klinik er beliggende på: Vestergade 34, 5500 Middelfart – book tid på tlf. 81 93 18 91 eller online her.

Jeg er uddannet på Odense Fodplejeskole hvor jeg bl.a. har gennemgået diverse fag indenfor anatomi og fysiologi, samt sygdomslære og psykologi. Jeg kan derfor give en grundig og kompetent rådgivning om dine forskellige problematikker, ligesom jeg også kan hjælpe med effektive råd til forebyggelse af fodskader mm.

Om arbejdet på min fodklinik i Middelfart

Jeg tager professionelt hånd om din fod, og jeg går højt op i at udføre alle behandlinger både effektivt og grundigt.

Hvis dine fødder gør ondt, kan en hverdag være næsten u-udholdelig, og i sådanne tilfælde skal fodbehandlingen udføres nænsomt og med forståelse for dine smerter.

Mange kunder kommer fast i en fodklinik uden af have egentlige gener eller problemer. De kommer for netop at forebygge dette og samtidig sørge for, at fødderne altid er flotte at se på. Du kan læse mere om mine opgaver med fodbehandling og fodpleje her.

Kunstige negle? Kort om arbejdet i min negleklinik

Jeg har en stor passion for flotte og stilfulde, samt farverige kunstige negle og derfor tilbyder jeg påsætning af falske gele negle.

Nogle ønsker falske negle med påsatte sten, andre ønsker en helt enkel og flot negl som blot er længere end den naturlige. Mulighederne er mange og det er stort set kun fantasien, der sætter grænsen for udseendet.

Læs mere om mit arbejde med påsætning af gele negle her! For bestilling af tid til påsætning af gele negle, ring da for aftale.

Åbningstider i min fodklinik / negleklinik i Middelfart

Mandag: 08.00 til 17.00

Tirsdag: 08.00 til 17.00

Onsdag: 08.00 til 17.00

Torsdag: 08.00 til 17.00

Fredag: 08.00 til 17.00

Også åbent efter aftaleÅbningstider

  • MANDAG - FREDAG 08:00 - 17:00

  • DERUDOVER EFTER AFTALE