Print

Om kunstige gelenegle og akrylnegle

Neglesalon til flotte kunstige gelenegle og akrylnegle i Middelfart, Fredericia og Fyn

Leder du efter en dygtig neglesalon på Fyn, med ekspertise indenfor akrylnegle og gelenegle? Vestergade Fodpleje i Middelfart er ikke kun en fodklinik. Jeg har også stor erfaring inden for manicure og påsætning af kunstige negle, og jeg tilbyder behandlinger til meget billige priser – KUN 200 kr. for gelenegle og 300 kr. for akrylnegle.

Jeg har kunder fra hele Fyn herunder bl.a. Strib, Ejby, Nørre Aaby, Middelfart men også fra Fredericia og andre steder i Trekantområdet.

Akryl- og gelenegle

Før påførsel af akryl eller gele skal den naturlige negl forberedes. Neglebåndene skubbes blidt tilbage, og den naturlige negl slibes let. Ønsker man forlængelse af neglen udvælges derefter tipper, som limes på den yderste del af den naturlige negl. Tippen skal passe til bredden af den naturlige negl og tilpasses i længden efter kundens ønske. Når tippen er limet fast slibes den let, og primer påføres derefter. Primeren gør, at gele eller akryl binder bedre til den naturlige negl.

Forskel på akryl- og gelenegle?

Som udgangspunkt er der ikke den store forskel på gele- og akrylnegle. Gele er dog typisk en smule blødere og mere fleksibel, mens akryl er mere hårdfør. Jeg undersøger dine egne naturlige negle, og sammen vurderer vi hvilket materiale der passer bedst til dig. Valget afhænger bl.a. af både farve, form og aktivitetsniveau.

Akryl negle – laves ved at blande en monomer akryl væske med et pulver af akryl polymere, i et bestemt blandingsforhold. Denne ”masse” ligges ovenpå den naturlige negl hvis der ønskes forstærkning, og ovenpå både den naturlige negl og tip, hvis der ønskes forlængelse af neglene. Akrylen hærder af sig selv og slibes til, så den blender flot sammen med den naturlige negl. Til slut påføres neglelak og topcoat. Det færdige resultat er en flot og meget holdbar negl.

Falske negle af akryl fjernes med acetone. Det er vigtigt at neglene fjernes uden vold, da dette kan skade den naturlige negl. Jeg tilbyder naturligvis mine kunder at fjerne de kunstige negle, nemt og smertefrit, når dette bliver aktuelt.

Gele negle – laves ved at påføre gelé i flere lag ovenpå den naturlige negl og eventuel tip. Hvert lag skal hærde under UV-lys. Ligesom ved akrylnegle slibes geleen til, så den blender flot sammen med den naturlige negl. Til slut påføres neglelak og topcoat. Det færdige resultat er en negl, der ser meget flot og naturlig ud.

Falske negle af gele skal slibes af. Hvis/når det bliver aktuelt tilbyder jeg selvfølgelig også at fjerne de kunstige negle, nemt og smertefrit.

Priser i negleklinikken:

Aftagning: 100 kr.

Almindelig farve: 100 kr.

Gele negle: 200 kr.

Akryl negle: 300 kr.

Manicure: 150 kr.

Franske negle: 300 kr.

Kontakt min neglesalon i Middelfart her

Hvis du ønsker at booke en tid eller har spørgsmål til ovenstående, er du altid velkommen til at ringe på tlf. 81 93 18 91.
Du kan også booke en tid online her:


Bestil tid online - klik her

Åbningstider

  • MANDAG - FREDAG 08:00 - 17:00

  • DERUDOVER EFTER AFTALE